22 Haziran 2011 Çarşamba

Yeteeeerrr.....

Geçen sene yıldız futbolcu transferleri ve Allen Iverson'ın gelişi neticesinde sizin başkan çoştu taraftar olarak artık affetmişsinizdir diyenlere, daha çok günahı var affedilmesi gereken derken, günahları daha da arttırma yolunu seçmiş gibi duruyor Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu. Geçen sene Türk basketbolunun en adam gibi adamlarında biri ve o zaman ki kaptanımız Haluk Yıldırım, Adem Ören ve alt yapımızdan çıkan Kerem Özkan'a yapılanların aynısı belki de bir fazlası veya biraz farklısı bu sene Bekir Yarangüme, Cüneyt Erden, ve Serhat Çetin üçlüsüne yapılıyor.

Geçen sene yapılmış olan kontratların ne kadar doğru ya da yanlış olduğu ayrı mesele. Ama sen altında imzan olan bir sözleşmenin şartlarını değiştirmiyorlar diye çalışanlarına bu şekilde davranamazsın. Hukuksal olarak Mobbing kapsamına girer mi? Bilemiyorum bu sorunun cevabını ama en azından ben bir Beşiktaşlı olarak yapılanları yakıştıramadım.

Her açıklamasında Beşiktaşlılık Duruşu'ndan bahsedenlerin herhangi bir duruş gösteremedikleri gibi Beşiktaş'a karşı mevcut olan tüm saygınlığı ve sempatiyi giderek azaltmaları ve neredeyse yok etmeleri ise ayrı bir konu.

Not : Resim salsabasketten alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder